TUYAD – OTO SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ SEKTÖRÜNDEN KRITIK TOPLANTI
Oto Görüntü ve Ses Sistemleri İcra Kurulu, 18 Nisan’da kurumsal üyemiz Promet Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Mısırlı ev sahipliğinde gerçekleştirdiği toplantıda sektörün sorunlarını çözmek adına kapsamlı bir eylem planı açıkladı.
İcra Kurulu, önümüzdeki hafta kamu kuruluşları ve grup başkanlarıyla kritik görüşmeler gerçekleştirecek.
Hazırlanan taslak dilekçelerin tüm paydaşlarca bireysel olarak CİMER’e gönderilmesi kararlaştırıldı.
Sokak mitingi için Valilik iznine başvurulacak; 25 Nisan Cumartesi günü ise “Büyük Sektör Buluşması” gerçekleştirilecek.
Esnafların mağduriyetlerini anlatan kısa videolar sosyal medyada toplu halde paylaşılacak ve bir kamu spotu hazırlanacak.
Pazartesi günü alınan Yönetim Kurulu kararıyla birlikte tüm çalışmalar resmiyet kazanarak hızlandırılacak.
Saygılarımızla
TUYAD




