2- 5 Mart tarihlerinde yapılacak olan ISFA ihracat fuarına tüm sektör temsilcilerimizin katılım yapmasını bekliyoruz. Tamamen ihracat odaklı olacak olan fuar AMBİANS FUARCILIK tarafından desteklenmektedir. Katılımcılara ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimize ücretsiz hizmet verilecektir.

ISFA Fuarı yurt dışı ziyaretçilerinizi ücretsiz olarak ağırlayacağı için, yurt dışı katılımcıların ilgisi yüksek olacak. ihracatımızı geliştirmemiz açısından büyük bir fırsat olarak değerlendiriyoruz. Transfer ve konaklama  için planlamalar yapılıyor.

Ayrıca Fuar döneminde yayımlanacak ve fuarda dağıtılacak olan dijital yasam dergimiz. Bildiniz gibi TUYAD derneğimizin yayın organıdır ve ücretsiz olarak dağılacaktır. Bu dergiye yeni teknolojilerinizi anlatan yazılarınızı ücretsiz olarak yayınlaya biliriz ve dilerseniz reklam da verebilirsiniz.

Sosyal medya reklam unsurunu da mümkün olan en yüksek oranda kullanmaya gayret ediyoruz. Bu mecrada teşhir edeceğiniz yeni ürün ve teknolojileriniz varsa görsellerinizi de paylaşabilirsiniz.

 

https://digitalyasam.org/

Yazı ve reklamlarınız için;

mustafa@ruyafabrikasi.com

 

https://3x.com.tr/

Sosyal medya reklamları için

yagmur@3x.com.tr

 

 

https://www.isfaistanbul.com/

Fuar firması yetkilileri;

unal@isfaistanbul.com

fulya@isfaistanbul.com

 

http://mossrosedesign.com/tr/anasayfa/

Stant için

ayse@mossrosedesign.com

 

Tüm fuar hakkında bilgi ve fuar katılım detayları broşürü için bilg@tuyad.org mail atabilirsiniz.

ayrıca Fuar dönemince Eğitim semineri ve sürdürülebilir ihracat panel/konferansı düzenlenecektir.

Dijital yaşam İSFA Fuar sayısı hazırlanıyor. https://digitalyasam.org/